Överraskningsägg av hemmagjord Play Doh

Ibland får Mr T titta på YouTube en stund när jag lagar mat. Det senaste har han fastnat för videoklipp där man öppnar ägg av Play Doh som innehåller små figurer. Han skulle kunna titta hur länge som helst på detta och man tror inte sina ögon när man ser hur många miljoner views dessa videoklipp har fått. Det är uppenbarligen andra barn som också faschineras av detta. 

Det måste vara något med spänningen och överraskningsmomentet, att undra över vad som kan ligga i alla de där äggen. Vi fick helt enkelt testa att göra några överraskningsägg själva.

Vi plockade fram vår Play Doh (se hur du gör egen Play Doh här) och en påse med små figurer som jag köpte på en barnmarknad för ett tag sen. Medan Mr T kämpade hårt med att inte tjuvkika tillverkade jag ägg efter ägg och gömde en figur i varje. 

Förtjusningen var stor när äggen äntligen fick öppnas. När alla äggen var öppnade blev det min tur att få nya ägg av Mr T. Jag fick gissa noga vad de innehöll och sedan fick jag öppna. Och så höll vi på. 

Sedan jag gjorde detta första gången ber Mr T mig om nya ägg varje gång Play Dohn kommer fram. Det spelar ingen roll om det är samma figurer som göms varje gång, det är alltid lika kul att öppna.

Lämna ett svar