En värld av kinetic sand 

Kinetic sand  är en stor favorit hemma hos oss. Sanden är underbar att hålla i och även vi vuxna har svårt att hålla fingrarna borta när den kommer fram. Den liksom rinner långsamt mellan fingrarna och det är lätt att forma figurer och miljöer. Det brukar bli väldigt lite spill när vi leker med sanden och det som hamnar på golvet är lätt att städa upp eftersom sanden håller ihop så bra.

Mr T låter minidinosaurierna busa runt i sanden. Det blir olika dinosaurievärldar varje gång. Ibland får en vulkan ett utbrott, ibland kommer det en meteorit, ofta gömmer sig dinosaurierna i sanden.
Dinosaurievärld av kinetic sand

Denna gång fick sanden vara direkt på köksbordet, oftast får den dock hålla till i en stor låda när Mr T leker. Detta är en omgång med 5 kg naturfärgad kinetic sand. Dinosaurierna kommer från Schleich och växterna är delar av plastväxter från IKEA.

Dinosaurier och kinetic sand

Lämna ett svar