Dora utforskaren – pedagogiskt tv-program för barn

Min 4-åring älskar Dora utforskaren. Dora och hennes vänner får ett nytt uppdrag i varje avsnitt. På vägen stöter de på ett antal uppgifter som de måste lösa för att komma vidare. Uppgifterna består av att sortera objekt, räkna, hitta gömda saker osv. Engelska blandas in i språket. Dora vänder sig till barnet som tittar och interagerar och ger små uppdrag, som att ställa sig upp på stolen, säga en fras på engelska osv. I varje avsnitt dyker den luriga lilla räven Swiper upp och försöker stjäla något. Barnet får hjälpa till att stoppa räven.

Vi tittar på Dora via Viasat play. Mer information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s